WELLNESS CORE

WELLNESS CORE

Wellness CORE® είναι μια κατηγορία τροφών grain free για ζώα συντροφιάς, με φυσικά συστατικά , γεμάτες με πρωτεΐνες και γεύσεις, με την πεποίθηση ότι τα κατοικίδια ζώα αγαπούν και ευδοκιμούν καταναλώνοντας πλούσιες ζωικές πρωτεΐνες.

Κάθε συνταγή της Wellness Core δεν περιέχει σιτηρά και ειναι φυσικά υποαλλεργική, οχι μόνο για να βοηθάει τους σκύλους με ευαισθησίες αλλα και να εξασφαλίζει οτι κάθε σκύλος θα νιώθει και θα δείχνει στα καλύτερα του.

Η διαφορά της Wellness Core εκτος του οτι δεν περιέχει σιτηρά, είναι οτι σε όλες τις συνταγές μειώσαμε το συνολικό ποσό των υδατανθράκων και αυξήσαμε την πρωτεϊνη και το λίπος, ώστε να εξασφαλίσουμε οτι το κατοικίδιο σας θα λάβει περισσότερα θρεπτικά συστατικά χωρίς συμπληρώματα.

Όταν αγαπάτε τα κατοικίδια ζώα σας όσο κι εμείς, θέλετε να απολαύσουν ένα γεύμα που είναι τόσο νόστιμο και υγιεινό. Και με συστατικά όπως το κοτόπουλο , βόειο κρέας και ο σολομός, το CORE είναι πραγματικά μια φανταστική τροφή για κατοικίδια ζώα.

Στην Wellness, είμαστε αφοσιωμένοι στη γενική ευεξία του κατοικίδιου ζώου σας, γι 'αυτό ακολουθούμε με πάθος νέους τρόπους για να φέρουμε την αγάπη, τη χαρά και τη διατροφή σε μια ζωή των γευμάτων.

Δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε, είναι αυτό που αγαπάμε.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: